סלט איטריות

חומרים

200 גרם פסטה מבושלת

½ פלפל אדום חתוך לפסים דקים

½ פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות

½ פלפל צהוב חתוך לפסים עבים

2 גבעולי בצל ירוק

5 גבעולי פטרוזיליה

1 פרוסת שורש סלרי

2 פרחי ברוקולי מפורקים לכדורי התפרחת

כוס כרוב ירוק חתוך לפסים דקים

1 כף שמן זית

מלח,פלפל שחור,רוטב סויה לפי הטעם

 

אופן ההכנה

מניחים את כל החומרים מלבד הפסטה במחבת  ומטגנים קלות

מכסים את המחבת  וממשיכים לאדות תוך כדי הזזת המחבת כ 2-3 דקות

מוסיפים את הפסטה למחבת מערבבים ומגישים חם או קר.

אפשר לקשט בעלי פטרוזיליה או בזיליקום.

מתקבלות 3 מנות כ -  170  קלוריות במנה