סלט כרוב ואגסים

חומרים

¼  כרוב ירוק חתוך לפסים

¼ כרוב אדום חתים לפסים

2 אגסים חתוכים לפרוסות דקות

50 גרם גבינה לבנה מלוחה 5%

1 בצל יבש פרוס דק

1-2 כפות מיץ לימון או לפי הטעם

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה

מערבבים את הכרוב הירוק עם האדום.

מוסיפים את האגסים, הלימון ,המלח והפלפל.

מפזרים מעט בצל יבש

מגוררים מעל גבינה מלוחה ובסוף יוצקים את שמן הזית.

אפשר להגיש עם 10 ענבים ירוקים.

מתקבלות כ-  4 מנות , כ - 114  קלוריות במנה. (בכל המתכון כ-458 קלוריות)