פאי גבינה

פאי גבינה

תבנית עגולה  מס' 26 משומנת.

מחממים תנור לחום בינוני.

 

חומרים לבצק

100 גרם חמאה

200 גרם קמח תופח

3-4 כפות מים

אופן הכנת הבצק

מערבבים יחד עד לקבלת בצק חלק.

 

חומרים למילוי

750 גרם גבינה לבנה 5%

3 ביצים

50 גרם זיתים חתוכים (שחורים או ירוקים)

3 גבעולי בצל ירוק חתוך

2 כפת קמח רגיל

2 כפות אבקת מרק בצל

מעט מלח ופלפל.

אופן הכנת המילוי

מערבבים הכול יחד

 

אופן הכנת הפאי

מרדדים את הבצק לעלה דק .

מניחים בעזרת מערוך בבסיס התבנית ובדפנות.

את המילוי מניחים על הבצק ומכניסים לתנור ל - 30 דקות, או עד שאפוי.

 

מתקבלות 16 מנות, כ-172 קלוריות במנה.