חומרים
חומרים (המתכון ל-12 מנות)
- 50 גרם מרגרינה
- 2 כפיות אבקת סוכרזית (כפית מדידה שבקופסה)
- 1 חבילה אטריות גודל בינוני
- קורט קינמון
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
- 2 ביצים מופרדות לחלבונים ולחלמונים
כל מנה מכילה:
- קלוריות: 72
- חלבון: 2 גרם
- שומן: 4 גרם
- פחמימות: 7 גרם
אופן הכנה
אופן הכנה
- ממיסים את המרגרינה ומוסיפים אבקת סוכרזית.
- מבשלים את האטריות לפי ההוראות המפורטות על האריזה.
- שמים בקערה את האטריות המבושלות, המרגרינה הנמסה עם הסוכרזית, הקינמון, המלח, הפלפל והחלמונים, ומערבבים.
- מקציפים את החלבונים עד שמתקבל קצף חזק ומוסיפים לאט לאטריות.
- משמנים מעט תבנית פיירקס עגולה או מרובעת, שמים ת התערובת בתבנית ואופים בתנור בחום בינוני במשך 30 דקות.
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר