חומרים
חומרים
- 2 ראשי חסה קטנים /אחת גדולה
- כף שמיר קצוץ
- 1/3 כוס שמן קנולה או זית או תערובת של שניהם
- 1/2 כוס מיץ לימון
- מלח לפי הטעם
- 1 כפית סוכר
- 5 שיני שום חתוכות
- כוס גרעיני רימונים אדומים
אופן הכנה
אופן הכנה
- לפרק את העלים ולשטוף
- לחתוך את העלים לחתיכות רצויות ולשים בקערה.
- להוסיף את השמיר הקצוץ ולערבב בכלי נפרד לערבב את הרוטב : שמן, מיץ לימון, מלח, סוכר ושיני שום
- ליצוק את הרוטב על העלים כ- 5 דקות לפני ההגשה, לבחוש קלות על מנת שהרוטב יספג העלים.
- לפזר מעל את גרעיני הרימונים ולערבב קלות.