חומרים
- ¼ כרוב ירוק חתוך לפסים
- ¼ כרוב אדום חתים לפסים
- 2 אגסים חתוכים לפרוסות דקות
- 50 גרם גבינה לבנה מלוחה 5%
- 1 בצל יבש פרוס דק
- 1-2 כפות מיץ לימון או לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן הכנה
- מערבבים את הכרוב הירוק עם האדום.
- מוסיפים את האגסים, הלימון ,המלח והפלפל.
- מפזרים מעט בצל יבש
- מגוררים מעל גבינה מלוחה ובסוף יוצקים את שמן הזית.
- אפשר להגיש עם 10 ענבים ירוקים.
מתקבלות כ4 מנות, כ114 קלוריות במנה. (בכל המתכון כ-458 קלוריות)