חומרים
מתכון ל-4 מנות – רשימת חומרים
- 4 דגני בורי בינוניים
 - 1 ראש שום גדול – לקלף
 - קורט מלח ופלפל
 - לימון להגשה
 
כל מנה מכילה כ:
- קלוריות: 81
 - חלבון: 18 גרם
 - שומן: 1 גרם
 
אופן הכנה
אופן הכנה
- מנקים את הדג. חוצים אותו לאורכן ומפזרים מלח ופלפל.
 - כותשים את השום ומורחים את כל הדג בשום הכתוש.
 - מכניסים לגריל לרבע שעה בערך.
 - לפני ההגשה מטפטפים לימון. מגישים חם.
 - אפשר לצלות את הדג בגריל גם כשהוא שלם ואז את השום הכתוש מכניסים בתוכו, אך יש להפוך הדג לאחר מספר דקות של צלייה.
 
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר
 לחברי קופת חולים מאוחדת: 050-6617227

