חומרים
חומרים
- 6 פרוסות דג סול קפוא
- 3/4 כוס קמח רגיל
- 1 ביצה מהולה במים
- שמן לטיגון (מעט)
- 2 כפות צימוקים
- 2 כפות שקדים קצוצים
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית שמיר קצוץ
- קורט אבקת שום, מלח ופלפל
- 4 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
אופן הכנה
- טובלים את דג הסול בקמח ובביצה.
- מטגנים בשמן חם על אש קטנה.
- מוציאים את הדגים מן המחבת אך משאירים מעט מהשמן במחבת, מוסיפים את הצימוקים והשקדים, הבצל והשמיר.
- מפזרים מעט אבקת שום ומלח. מערבבים ומטגנים מספר שניות, מוסיפים את הלימון ויוצקים על הדגים.
- מגישים חם.
כל מנה מכילה כ:
- קלוריות: 228
- חלבון: 22 גרם
- שומן 8 גרם
- פחמימות: 17 גרם
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר