חומרים
מתכון ל-4 מנות / כל מנה מכילה כ-195 קלוריות
חומרים
- 200 גרם בשר
- 2 גזרים שורש ג'ינג'ר
- 1 שן שום
- 4 כפות שמן לטיגון
רוטב
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות יין אדום מתוק
- 1 כפית רוטב סויה
אופן הכנה
אופן הכנה
- חותכים את הגזר לעיגולים דקים וקוצצים דק את שורש הג'ינג'ר והשום.
- יוצקים 4 כפות שמן למחבת שחוממה מראש ומטגנים את הבשר, הגזר, הג'ינג'ר והשום עד שמתרככים.
- מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים למחבת עם הבשר וירקות. מערבבים היטב במחבת ומורידים מהאש.
- מגישים על מצע אטריות דקות או אורז לבן שהוכנו מראש. אפשר להוסיף כמה עלי חסה טריים לקישוט.
מתוך הספר של דר שרה קפלן ורחל גולן "בישול יפני במטבח הישראלי"
לחברי קופת חולים מאוחדת: 050-6617227

