חומרים
חומרים (מתאים לסלטים, ירקות, או דגים)
- מיץ מ-3 לימונים
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
- 2 כפות שמיר קצוץ
- 1 כף שמן
- 4 שיני שום כתושות
- 1 בצל יבש קצוץ
- קורט אבקת סוכרזית
אופן הכנה
אופן הכנה
- מערבבים מיץ לימון, מלח, פלפל, שמיר ושמן.
- מוסיפים את השום, הבצל ואבקת הסוכרזית ובוחשים כדקה.
- מאחסנים במקרר
כל מנה מכילה:
- קלוריות: 126
- חלמון: 2 גרם
- שומן: 6 גרם
- פחמימות: 16 גרם
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר