חומרים
חומרים
- 3 זרי ברוקולי כולל הגזע חתוכים לחתיכות קטנות
 - 2 בצלים קלופים חתוכים לרבעים
 - 1 תפוח אדמה חתוך לרבעים
 - 1 חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
 - 5 שיני שום כתושות (אם אוהבים)
 - 1-2 כפות שמן זית
 - תבלינים: מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט מגורר, 1 כף אבקת מרק "קנור" ("קנור " הכי קרוב לטבעי)
 
אופן הכנה
אופן הכנה
- מכניסים הכל לסיר
 - מוסיפים 2 ליטר מים (אם צריך תוך כדי בישול להוסיף מים -יש להוסיף)
 - מבשלים חצי שעה עד שע ה ומתבלים,
 - מורידים כוס מהירקות שבסיר (ללא הנוזל)ומניחים בצד.
 - את השאר מרסקים עם מוט ידני חשמלי,
 - טועמים ומתקנים .
 - מוסיפים למרק את התוכן שבכוס
 
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר
 לחברי קופת חולים מאוחדת: 050-6617227

